Baloise: bied meerwaarde voor uw eigen merk!

Bent u importeur van een heel mooi automerk, waar u en uw klanten trots op zijn?! Of levert u kwaliteitsproducten in een heel andere branche, maar wilt u uw merk nog meer toegevoegde waarde geven? Baloise Insurance helpt u uw merk nog sterker te maken.

Neem contact op

Uw partner in verzekeringen

Met Baloise biedt u betrouwbare verzekeringsoplossingen op maat van uw merk. U bepaalt zelf hoe u deze extra service aanbiedt. We denken graag mee en helpen waar nodig.

Met onze passende, kwaliteitsvolle, volledig gelabelde autoverzekeringen creëren wij een absolute meerwaarde. Voor de automobilist, uw automerk én de dealer.

Via uw website

Perfect passende verzekeringen ontwikkelen en aanbieden op uw website. Daarvoor kunt u rekenen op Baloise. We zorgen ook voor een snelle opvolging en keurige afhandeling.

Via de autodealer

Wij zorgen dat uw autoverkopers de juiste kennis en vaardigheden hebben om de klant goed te kunnen informeren en wij bieden ondersteuning om de klant goed te kunnen adviseren.

Krachtig, innovatief én betrouwbaar

Baloise Insurance Nederland is anders dan andere  Nederlandse verzekeraars. Wij zetten in op betaalbare verzekeringen en kiezen daarom voor duidelijk herkenbare doelgroepen waarvoor we zeer goede verzekeringsoplossingen kunnen aanbieden.

Sinds 1863 is Baloise een sterke en betrouwbare financiële dienstverlener in Europa. We zijn trots op onze Zwitserse achtergrond en op onze ruime ervaring in de autobranche en het verzekeringswezen.  Via Baloise Belgium NV hebben wij sinds 1993 ook ervaring op de Nederlandse markt met het onder  naam van een ander sterk merk aanbieden van verzekeringsoplossingen. Zo hebben wij al 25 jaar ervaring opgebouwd in de automotive sector.

WORD BALOISE PARTNER

Bij Baloise zetten we in op partnerschap. Omdat we geloven dat we samen meer bereiken. Samen creëren we toegevoegde waarde en echt passende verzekeringsoplossingen.

ONTDEK ONS TEAM

U kunt altijd rekenen op de expertise, bevlogenheid en innovatiekracht van ons team van specialisten. We houden van resultaten en denken actief met u mee.

Helemaal overtuigd?

Neem nu contact op, dan maken we snel een afspraak!