Ontdek onze experts

Onze medewerkers zijn bijzonder bedreven, hebben een groot inlevingsvermogen en houden van resultaten. U kunt altijd rekenen op hun expertise, bevlogenheid en innovatiekracht.

Wij selecteren ons personeel op basis van natuurlijke klantgerichtheid en service gericht denken. Naast natuurlijk de noodzakelijke verzekeringstechnische diploma’s willen we dat onze medewerkers denken vanuit de gedachte “hoe wil je zelf dat anderen jou benaderen, benader anderen dan ook op diezelfde wijze”. Al onze medewerkers worden gescreend op integriteit en betrouwbaarheid.

Bij Baloise worden we niet beloond op de aantallen nieuwe verzekeringen die onze medewerkers afsluiten maar gewoon op basis van een vast salaris en klantgericht handelen. We zijn uit op duurzame klantrelaties zodat wij samen met onze klanten aan een veiligere samenleving kunnen werken.

Noël Pauwels Directeur Baloise Nederland

Samen gaan wij elke dag tot het uiterste om onze partners, verkopers en eindklanten een excellente service te bieden.

Arend-Jan Koorn Manager Baloise Nederland

Wij staan klaar met verzekeringsoplossingen die uw merk die toegevoegde waarde geven op een manier die u uw klanten wenst!

Koen Bekkers Sales Manager

Baloise biedt u verschillende distributiemodellen aan voor onze merkverzekeringen en ondersteunt u maximaal in het bereiken van een ultieme merkervaring.

Kurt Neckebrouck Marketing Manager

De producten van Baloise moeten niet alleen best in class zijn, ze moeten er ook fantastisch uitzien en in lijn zijn met de corporate identity van uw merk.

Interesse?

Neem direct contact met ons op “word Baloise Partner”